Aveda ‘Culture Clash’ lip glaze in Rose Copper

aveda lip glaze

Aveda presenteert Culture Clash, een complete limited edition make-up collectie voor spring/summer 2014, waarin extreem verschillende stijlen zoals folklore, tribal, urban en futuristisch moeiteloos met elkaar worden gecombineerd.

Ik testte de  nourish-mint™ rehydrating lip glaze. ‘Met verzachtende extracten van planten die de lippen hydrateren, voller maken en kleine lijntjes vervagen. De gloss verfrist de lippen met een organisch vanille- en mint aroma.’

aveda lip glaze (2)

De verpakking (kartonnen doosje en lip glaze zelf) zijn zeer minimalistisch en to the point. Typisch voor een groen merk. Je vindt er de ingrediëntenlijst op, de kleur, de inhoud…

aveda lip glaze (3)

De lipgloss ruikt lichtjes zoet. Dat komt waarschijnlijk door de vanille. Ik ben fan van vanille dus mij hoor je niet klagen. De munt ruik je er duidelijk in maar niet te overheersend. De schuine applicator maakt het aanbrengen makkelijk.

aveda lip glaze rose copper-001

De gloss bevat mooie glitters. Hij zorgt voor een mooie glans. De kleur (Rose Copper) is eerder subtiel. Qua textuur is hij aan de sticky kant maar dat stoort me niet. Daardoor blijft hij langer op de lippen zitten en dat is positief!

Vanaf eind maart verkrijgbaar voor € 22,00. Heb jij al make-up geprobeerd van Aveda?

Written by Eva

9 thoughts on “Aveda ‘Culture Clash’ lip glaze in Rose Copper

  1. Hey Eva, we used to get Aveda makeup in Taiwan so I think I’ve tried a tinted lip balm or two, but eventually they stopped carrying makeup there (too much competition I guess)! This looks like a gorgeous, universally-flattering shade!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s