My hair routine

SAM_5971-001

 

How I create my daily look!

Voor spectaculaire kapsels ben je helaas aan het verkeerde adres. Ik hou het graag simpel, snel en functioneel. Mijn haarroutine neemt daardoor niet veel tijd in beslag. Vandaag toon ik jullie stap voor stap welke producten ik gebruik.

 

ultra doux mythische olijven

 

Alles begint natuurlijk met mijn haar wassen. Daarvoor gebruik deze Ultra Doux mythische olijven shampoo en conditioner. De shampoo is bijna op en moet dus dringend opnieuw gekocht worden. De review lees je hier.

 

SAM_5962

 

Na het wassen en eventjes in een handdoek opdraaien ziet mijn haar er zo uit. Ik noem dit altijd mijn spinnenkapsel.

 

matrix heath buffer

 

Je haar beschermen tegen de hitte is een must. Daarvoor gebruik ik deze Heat Buffer van Matrix (18.45 euro / 250 ml). Bescherming tot 232° ! Deze spray is zo leuk om mee te werken. Het blauwe flesje staat ook zo mooi in de kast.

 

SAM_5963

 

Haren geborsteld en de heat buffer is er over verneveld. Nu ziet mijn haar er ineens veel langer uit hé 😉

 

braun satin hair 7

 

Enter the Braun Satin Hair 7 (74.99 euro). Ik waan me zowaar in een kapsalon met zo’n professioneel toestel in m’n hand. Hij kiest zelf de ideale temperatuur om je haar te drogen en geeft ionen af die voor sublieme glans zorgen.

 

SAM_5964

 

Tadaaaa! Miss Ponytail is ready for work. De haardroger zorgt er echt voor dat mijn haar meer glanst en zachter aanvoelt. De vraag ben je naar de kapper geweest heb ik al vaak gekregen als ik mijn haar brushte met deze haardroger. Als ik mijn haar aan de lucht laat drogen ziet het er nooit zo mooi uit. Grappig feitje: ik heb zelfs de indruk dat mijn haar er minder snel vet van wordt.

Written by Eva

9 thoughts on “My hair routine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s