Pupa – LCN – Alessandro event

pupa event (5)

 

Yours truly is nog eens naar een event geweest!

Samen met de bestie vertrok ik in de voormiddag al naar Antwerpen. Gezellig bijpraten op de trein, broodje eten, wat windowshoppen en daarna op ons gemak naar schoonheidsinstituut Anne Diego. Dat alles onder een stralend zonnetje. Wat kan je nog meer wensen?

pupa event (2)

 

pupa event

 

Met een glaasje cava in de hand liepen we het instituut door en ontdekten we de mooie producten van Pupa, LCN en Alessandro. Bovenstaande Pupa collecties doen waarschijnlijk een belletje rinkelen want je hebt ze op mijn blog al zien passeren.

lcn event

lcn event (2)

 

LCN  heeft ook veel mooie make-up. Ik kende het merk eerder van de nagelproducten maar de make-up ziet er zeker ook niet slecht uit. De witte kabuki met luipaardprint staat zo hoog op de wishlist!

alessandro event (2)

 

Alessandro heaven. Zo veel kleurtjes. Ik weet even niet waar eerst gekeken. De striplac kit is een schot in de roos. Zelf heb ik de striplac al getest en een vriendin heeft de set gekocht en is er ook heel tevreden over.

alessandro event

 

Genoeg gefotografeerd, er moet ook nog ‘gewerkt’ worden! Een workshop met voetproducten. Ik wou het mijn medebloggers niet aandoen mijn schoenen uit te trekken. Afgebladerde nagellak en zweetvoeten, ik zou me dood schamen. Wel heb ik de workshop bijgewoond en kunnen genieten van de heerlijke geuren en positieve ervaringen.

pupa event (5)

 

Next was de Pupa workshop. Elk ons eigen spiegeltje en set met kwasten. Meer heb je niet nodig om beautybloggers enthousiast te maken. We ontdekten vooral de nieuwste Pupa collectie die ik helaas nog niet mag laten zien. Nog eventjes geduld ladies!

pupa event (3)

 

De I’m lipsticks werden gretig getest. Mooie verpakking en groot aanbod in kleur. Op de site kun je jouw kleuren vinden aan de hand van een aantal vragen.

pupa event (4)

 

Zelf koos ik voor een prachtige rode kleur. Rood is gewoon mijn ding: rode lipstick, rode lipgloss, rode handtas, rode portefeuille, rode broek….

lcn event (3)

 

En nu nog rode nagels. Inderdaad. Partner in crime is de LCN gellak. Hierboven zitten mijn nagels onder de lamp. Leuk effect hé? Precies glow in the dark. Het eindresultaat zag er heel goed uit en heeft een week chipvrij op mijn nagels gezeten.

lcn event (4)

 

De nieuwste Pupa collectie hebben jullie dus nog tegoed! Bedankt PR people en medebloggers voor de gezellige namiddag 🙂

Written by Eva

5 thoughts on “Pupa – LCN – Alessandro event

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s