Personal: New things

SAM_5967

 

Tijd voor een update!

’t Is hier rustig hé de laatste tijd? Er staan nochtans genoeg producten klaar om getest te worden, er staan veel artikels klaar met foto’s maar zonder tekst….

SAM_5969

Reden 1: mijn nieuwe auto! Ik ben er STA-PEL-GEK op. De eerste dagen kon ik er gewoon niet over zwijgen. De collega’s kwamen nog net niet gek. Tot ik ze een lift gaf 😉 Voor mijn grote schat op de oprit stond was er een heuse zoektocht die veel tijd in beslag nam. Mijn checklist was niet kort maar ik wou echt een auto die volledig mijn goesting is. Het gaat hier niet om een make-upje van 12 euro hé. De auto vinden die aan al mijn wensen voldeed heeft toch bijna twee maanden geduurd.

iphone

 

Reden 2: mijn iPhone! Mijn vorige gsm was zelfs nog geen smartphone. Je kan je vast voorstellen welke gigantische overgang dit voor mij is. Ik begin er stilletjes aan mijn weg in te vinden. Als ik niet oplet zie ik hem nog vergroeien met mijn hand 😉 Nu snap ik waarom mensen zo makkelijk verslaafd raken aan hun smartphone/iPhone. Eén van de eerste apps die ik downloadde was instagram. Nu kan je Beauties@Work ook volgen op instagram. De foto’s zijn ook uit mijn privéleven dus je vindt er niet enkel beauty. 

Vanaf nu zal ik mijn best doen om weer wat regelmatiger te posten!

Eva

4 thoughts on “Personal: New things

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s