Bodysol Australian Protect douchegel Tea Tree (limited edition)

bodysol australian protect

 

Een beetje Australië in de badkamer!

 

 

Bodysol lanceerde dit voorjaar drie nieuwe gels, subtiel geparfumeerd met extracten uit de Australische natuur. Ik ben altijd al een bodysol fan geweest. Momenteel staan er 4 van hun douchegels in mijn badkamer. Voor deze Australian protect maakte ik graag nog een plaatsje vrij!

bodysol australian protect (2)

“De hypoallergene formule werd verrijkt met actieven van tea tree, de macadamianoot en eucalyptus.Het hydraterend complex in elke douchegel biedt een rijke verzorging; een optimale hydratatie wordt gegarandeerd door de aanwezigheid van glycerine, dat het water in de bovenste huidlaag vasthoudt.”

Ik koos de versie met tea tree. De rode kleur trok mijn aandacht. Het flesje ziet er ook zo mooi uit met de Ayers Rock en de kangoeroe. “Tea tree heeft een verzachtend effect en kalmeert de vermoeide huid.”

 

bodysol australian protect (3)

 

Over de geur van de gel ben ik zéér tevreden. Kenners weten dat zuivere tea tree geen aangename geur heeft. Hier hebben ze dus nog een andere geur aan toegevoegd waardoor de geur me een beetje doet denken aan bessen. Het product is mild voor mijn huid en zorgt er inderdaad voor dat hij zacht is. Na het douchen heb ik zelfs geen bodylotion meer nodig. Toppie!

Bodysol Australian Protect is verkrijgbaar bij de apotheek en kost 4,99 euro. 

Written by Eva

6 thoughts on “Bodysol Australian Protect douchegel Tea Tree (limited edition)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s