Rainpharma salt scrub

rain pharma  salt scrub

 

Tijd om de winter weg te scrubben!

Dit weekend stijgt het kwik tot 15°! Hoe fantastisch is dat? Ik ben echt zo’n mens die zo gelukkig kan worden met die eerste zonnestraaltjes en het feit dat het ’s avonds langer licht is. In mijn hoofd ligt de zomer net om de hoek. Tijd om onszelf te preppen en hoe kan dat beter dan met een heerlijke scrub? Enter the Rainpharma salt scrub.

rain pharma salt scrub

De Salt Scrub van RainPharma is een bijzondere zoutscrub. Het zout is vervat in een emulgerende oliegel. Hierdoor heeft deze zoutscrub drie effecten:

  • gladmaken (zoutkorrels)
  • balsemen (olie)
  • wassen (emulgatie)

rain pharma  salt scrub (2)

 

Misschien zie je het al op de foto maar de scrub hangt goed aaneen. Bij veel scrubs verlies je veel product omdat hij zo snel uiteen valt eens je de scrub over je lichaam verdeelt. Bij deze dus niet. Driewerf hoera voor zuinigheid en scrub op de huid in plaats van op de vloer! De geur ruikt voor mij naar een verfrissende limonade. Niet té zoet niet té zuur. Een boost voor je humeur en energielevel.

rain pharma salt scrub (2)

 

Instructies: “In de douche aanbrengen op een nat lichaam. Vervolgens scrubben tot de zoutdeeltjes oplossen door de warmte van de huid en het water. Dit geeft niet enkel een zachte huid, de opgeloste olie en zout zorgen ook voor een balsemend effect.”

Er zijn drie geuren beschikbaar. Ik heb de geur ‘A Zest Of Happiness‘. Een frisse citrusachtige geur met oa. essentiële oliën van mandarijn, citroen en sinaasappel.

rain pharma zest scrub

 

Dat de scrub eens hij in contact komt met water wit wordt, zorgde wel voor een verrassingseffect. Zo krijg je een soort melk met zoutkorrels. De korrels doen goed hun werk en zijn niet te grof voor mijn huid. Achteraf voelt mijn huid zacht aan, niet uitgedroogd en blijft er nog een licht parfum hangen. Na de After Oil die ik al probeerde, blijkt dit ook een toppertje te zijn van een Belgisch merk dan nog wel. Good job Rainpharma!

Ook eens proberen? Klik hier voor de verkooppunten of bestel online. €19,95 (300 gram)

Written by Eva

7 thoughts on “Rainpharma salt scrub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s