Bio Beauté by Nuxe: vitamin-rich detox mask

nuxe detox mask

 

Time to detox!

Het nieuwe jaar is intussen bijna één maand oud. Wat vliegt de tijd! Na alle feestjes lijkt me het ideaal om eens te detoxen. De huid mogen we daarbij niet vergeten.

“Om u te helpen ontsnappen aan de grauwheid ontwikkelde BIO-BEAUTÉ® zijn Masque Détox Vitaminé, geïnspireerd op zongerijpte vruchten en boordevol vitaminen van biologisch gekweekte sinaasappels.”

De formule heeft een dubbele werking: 1) ontgiften in de kern van de cellen met het extract van mirteblaadjes en 2) verhelderen aan het huidoppervlak met zijn etherische oliën van sinaasappel, citroen en mandarijn.

nuxe detox mask (2)

Zo’n mooie, oranje gelei die bovendien nog eens heerlijk ruikt ook. Ik moet me inhouden om er niet van te proeven. Op het gezicht smeren in plaats van op de boterham ladies 😉

nuxe detox mask (3)

 

Wanneer je de gelei aanbrengt op je gezicht voelt het eventjes plakkerig aan maar dat duurt niet lang. Bij het inmasseren verandert de gelei namelijk in olie. Zo kan je het product ook makkelijk over het gezicht verdelen. In contact met water volgt een transformatie naar melk. Een saai product is het dus zeker niet! Gelei -> olie -> melk. De melk is zeer makkelijk van het gezicht te halen.

Resultaat: een goed gereinigde huid die droog noch vet aanvoelt. Perfect zoals het hoort dus. En ja, ik merk wel dat mijn huid meer straalt!

Voor de schappelijke prijs van 19.90 euro (50 ml) kan jij dit masker ook proberen 🙂 Wat denk je?

Written by Eva

7 thoughts on “Bio Beauté by Nuxe: vitamin-rich detox mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s