Stop! Nivea time

nivea creme care

 

Tijd om onze droge winterhuid te verwennen!

Buiten sneeuwt het misschien nog niet, maar in de badkamer wel! Iedereen kent dat fenomeen. Je doet je broek af en plots regent het huidschilfertjes. Veel van mijn vriendinnen zitten momenteel ook met dat probleem. Daar moet iets aan gedaan worden hé. Gelukkig kunnen we rekenen op de Nivea Creme Care producten.

nivea creme care (2)

 

De producten van het Creme Care gamma bevatten:

-Eucerit (Lanolin alcohol): het sterbestandeel van de NIVEA Creme; een natuurlijk verzorgende olie die de huid zacht en soepel maakt.

-Provitamine B5 (panthenol): een bestanddeel dat bekend staat om zijn herstellende, kalmerende en hydraterende eigenschappen.

-Glycerine: een actief bestanddeel dat de huidelasticiteit langdurig verbetert en de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf.

-Hydra IQ: deze unieke innovatie van NIVEA boost het natuurlijke hydratatieproces van de huid. Hydra IQ stimuleert de aanmaak en de werking van aquaporines; dit zijn proteïnen die zorgen voor de circulatie van het water in de huidcellen. De huid wordt beter en langdurig gehydrateerd.

 

nivea creme care (3)

 

Alle producten hebben die typische Niveageur. De geur die mij terug meeneemt naar mijn onbezorgde kindertijd. De tijd waar je ouders en grootouders de blauwe pot Nivea gebruikten voor bijna alle ‘probleempjes’. Ik word rustig van die geur. Een bad nemen met deze bath cream is dan ook een waar plezier voor mij. Achteraf is mijn huid opvallend zacht. Zelfs dagen erna merk ik het effect nog!

 

Bath cream: 5,09 euro/ 750 ml * Shower cream:  2,99 euro/ 250 ml * Cream handwash: 2,69 euro/ 250 ml

Written by Eva

3 thoughts on “Stop! Nivea time

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s