PR / Bedrijven

Bent u een bedrijf die graag uw merk in de schijnwerpers wil zetten? Bent u een PR-bureau en wilt u met mij samenwerken? Stuur een mailtje naar beautiesatwork@gmail.com

Deze diensten bied ik aan:

-advertorials

-product reviews

-fotoverslag van uw pers-event

-samen een win-actie organiseren

-……

 

1 thoughts on “PR / Bedrijven

  1. Beste Eva

    Mijn naam is Mignon Dierickx, 32 jaar uit Waarschoot (Gent).
    Opvoedster van opleiding, maar reeds 6 jaar zelfstandige in hoofdberoep in de cosmetica sector.
    Als exclusieve verdeler van de Balsan voetverzorgingslijn, vroeg ik me af hoe het werkt om jou een product te laten uittesten of een review op je blog te plaatsen..
    Balsan is een huidvriendelijk product om snel en efficiënt eelt mee te verwijderen (zonder snijden). Bedoeling is dat dames (maar ook heren) thuis aan de slag gaan met de Balsan producten die ik via mijn webshop en verschillende evenementen verdeel.
    Ik lever niet enkel aan particulieren, maar heb ook verschillende schoonheidsinstituten en pedicures die werken met mijn producten (referenties op mijn website te vinden).
    Vandaar dat ik je de vraag stel wat de voorwaarden zijn om een product uit te testen en hierover te berichten op je blog?
    Binnenkort staan wij op de Goed Gevoel beurs te Gent (eind maart), en ook op het Ladies en Ghent evenement ( 5 april) in het ICC.

    Vriendelijke groeten

    Mignon Dierickx

Plaats een reactie