Rock by UNE + skin ideal

une skin ideal

UNE komt enkele leuke nieuwe make-upjes op de markt die ik jullie wil laten zien.

De nieuwe skin ideal foundation is ideaal voor de iets rijpere huid. Het hyaluronzuur zorgt voor intense hydratie en plumping effect. Biologische jojoba-olie staat garant voor een perfect glijdende textuur. Arganolie helpt de jeugdigheid te bewaren. Bijenwas geeft een beschermingslaagje tegen invloeden van buitenaf. Antioxidanten bestrijden vervuiling op de huid en behouden de glans van de teint.

Een hele boterham aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong!

une skin ideal (2)

Voor mij is deze foundation iets te rijk. Met mijn 22 jaren behoor ik dan ook niet tot de doelgroep van deze foundation.

De skin ideal foundation is verkrijgbaar in 5 tinten: I02, I03, I05, I08, I11. Hieronder zie je van links naar rechts swatches van I03, I05 en I08. 17.49 euro.

une skin ideal (3)

I03 is de op één na bleekste kleur en heeft een duidelijke roze ondertoon. I05 is ook nog redelijk licht van kleur maar heeft al meer een gele ondertoon. I08 is ineens veel donkerder dan zijn voorganger en neigt nogal naar oranje.

Dan hebben we de Rock by UNE: collection ultra black.

une green pride black mascara

De volume green pride ultra black mascara is 100% van natuurlijke oorsprong. We vinden drie wassoorten in de ingrediëntenlijst: karité, carnauba- en bijenwas. Xantaangom zorgt dat de mascara goed hecht aan de wimpers en dus lang blijft zitten. Dankzij een pigment op basis van ijzeroxide is de mascara zo zwart als maar kan zijn.

De Green pride volume Ultra-Black mascara is nu verkrijgbaar. 15.99 euro.

Geen collectie zonder oogschaduwpaletten. Er zijn twee Pearly Eye palettes. Mooie naam hé? Beide palettes bevatten een combinatie van matte en shimmer oogschaduw. Micapoeder zorgt voor een mooie glans. Bismuthkristallen geven de oogschaduw zijn zachtheid en soepelheid.

une pearly palette

Hierboven zie je palette 06. Ideaal voor bij mijn groen/blauwe ogen. We zien een glanzende crèmekleur, een glanzend grijs en een matte bruintint.

une pearly palette (2)

De Pearly Eye palettes zijn nu verkrijgbaar. 3 x 1.2 gr. 14.99 euro.

Ga jij deze producten eens van dichtbij bekijken bij Di of Inno?

Written by Eva

5 thoughts on “Rock by UNE + skin ideal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s