Catrice Ultimate Nudes: 030 My café au lait at nôtre-dame

Een vriendin had blijkbaar medelijden met mij omwille van de no-buy en trakteerde me op een paar nagellakjes. Hooray! Het eerste lakje dat ik testte was Café au lait van de Ultimate Nudes collectie. To buy or not to buy, that’s the question!

Het lijkt me een leuke collectie. Nudes zou iedere vrouw toch in haar stash moeten hebben. Je kan er weinig verkeerd mee doen en nude kan je met praktisch alles combineren qua kledij.

Standaard heeft een catricelakje een zwarte dop. De nudes hebben een witte dop. In je stash dus heel snel te herkennen.

De catricelakjes hebben namen, altijd leuk. Voluit heet deze My café au lait at nôtre-dame. Ik kort die dus af, want de naam is aan de lange kant. Of je kan gewoon 030 zeggen, nog eenvoudiger.

Het borsteltje is plat en breed. Waar ik ongelofelijk van schrok: de nagellak is zéér lopend. Dit is mijn eerste catricelakje, dus het was wennen.

Op onderstaande foto zie je links de nagels met 2 laagjes en rechts de nagels met 1 laagje. Duidelijk verschil hé?

De lak heeft dus een perfecte dekking na 2 lagen. Voor een nudelakje is dit indrukwekkend. De lak droogt wel niet zo snel op, wat jammer is. De lak glanst mooi, dus een topcoat gebruik ik niet.

Voor een budgetnagellak vind ik het prijs/kwaliteit zeker in orde. Meer van dat please!

Written by Eva

18 thoughts on “Catrice Ultimate Nudes: 030 My café au lait at nôtre-dame

  1. Oh, mooi! Ik heb er zelf eentje met een bruine tint en die bevalt me niet zo, hij ‘mengt’ iets te hard met men eigen kleurtje. Ik heb verder ook een melkwitte en die vind ik dan weer wel mooi. Deze vind ik gewoonweg prachtig! Past heel mooi bij je.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s