UNE by night

There’s black… and there’s black! UNE brengt ons 2 nieuwe eye palettes én een nieuwe mascara. Smokey eyes en rock chick make-up interesseren je? Lees dan zeker verder!

Dit is het donkerste palette, P04 Dark Grey Sfumato. De bovenste twee oogschaduwen zijn in poedervorm, de onderste is cream. De cream oogschaduw is wat moeilijker om aan te brengen. De kleuren zijn perfect voor een smokey eye en zijn van pigmentatie zeker in orde voor mij. Het poeder is mooi zacht van textuur.

De verpakking van deze palettes is zwart. Dat ziet er toch stukken beter uit dan de normale witte verpakking. We hebben ook weer de grote spiegel met schuifsysteem waar ik grote fan van ben en een mooi borsteltje er bij.

Dit is het P05 Ash Grey Sfumato palette. De lichtere versie. Persoonlijk vind ik dit palette het mooist. Je kan de twee palettes natuurlijk combineren en zo je ideale kleurenpalet samenstellen.

Dan hebben we nog de zwarte mascara. De UNE mascaras zijn echt mijn favorieten! Zalig volume en een superhandig borsteltje.

Deze producten zijn verkrijgbaar bij DI en Galeria INNO vanaf november. Een eye palette heb je voor €13,99 (3×1.2 gram), de mascara heb je voor €14,99 (10 ml).

Yay or nay?

Written by Eva

12 thoughts on “UNE by night

  1. Voor mij is het een nay voor de paletten. Ik ben niet echt weg van de kleuren.
    Maar vermits je zo enthousiast bent over de mascara heb ik deze toch even op mijn verlanglijstje gezet!

  2. Ik ben ook helemaal weg van de mascara, een blijvertje! Toeval wil dat ik net mijn artikel voor morgen hierover heb klaar gezet, en het moet gezegd, we delen dezelfde mening 😀 Hoewel ik persoonlijk de palettes niet opnieuw zou kopen. Ben tevreden van de spulletjes die ik al heb 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s