Flower by Kenzo: perfumed deodorant

 

Tijdens mijn sample project kwam ik in aanraking met Flower by Kenzo. Instant love! Waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Mama heeft dus een paar dagen mogen luisteren naar mijn Kenzo-praat. Donderdagavond lag dit pakje voor me klaar…

Uiteraard was ik helemaal hieperdepiep van deze verrassing. Ik heb mij nog kunnen inhouden tot gisteren om de deodorant te testen.

Het doosje vind ik prachtig. Maagdelijk wit met een rode klaproos. Less is more, once again. Het flacon zelf ziet er ook zo uit. Hier geeft de metallic dop wel een extraatje.

Even de technische tour op: hoe ruikt dit parfum?

Bloemig: roos, viool en hagedoorn

Poederig: vanille en witte musk

Je moet het gewoon ruiken. Het is zo’n gezellig, rustgevend parfum. Niet overdreven fris en ook geen overdreven zwaar parfum (het soort waar je hoofdpijn van krijgt). Het is PUUUUUURFECT.

Ik ben ook tot de vaststelling gekomen dat zo’n deo meer geur afgeeft dan parfum. Parfum ruik je als je het op doet en een paar uurtjes later ruik je het al niet meer. Deo geeft de hele dag door geur af. Daar ga ik toch nog eens over nadenken…

Thanks again mommy!

Written by Eva

10 thoughts on “Flower by Kenzo: perfumed deodorant

  1. Wat lief van je mama!
    Ik ga trouwens je sample project ook opvolgen. Ik ben zo een sukkelaar die blijft en blijft sparen… :p ’t moet nu maar eens op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s