Claire’s cosmetics nail polish: silver

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik had toch wel een klein beetje schrik van de kleur. Voor iemand met een stash die vooral bestaat uit rood en roze is zilver toch wel een gewaagde keuze. De laatste tijd stap ik meer en meer uit m’n beautycomfortzone dus ook op nagellakgebied. Laat dat zilver maar komen!

Een paar weken geleden zag je de bronzen versie passeren, nu heb ik zilver voor jullie. Spijtig dat ik geen goud heb, anders had ik een volledig podium 😉

Over de bronzen versie was ik heel tevreden. De laatste tijd heb ik echt iets met brons/bruintinten. Niet alleen bij nagellak maar ook bij oogschaduw. Nochtans niet echt een typisch lentekleurtje maar de zon is toch ver te zoeken.

Van dit lakje had ik niet veel pigmentatie verwacht. Alleszins minder dan van de bronzen versie. Ik verwachte een soort doorzichtig lakje met zilveren glinsters. Meer iets de je gebruikt als topcoat. Ik was mis. Dit lakje heeft ook een goede dekking!

Dit zijn m’n nagels na één laagje. Je ziet nog goed de witte rand van m’n nagels.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het aanbrengen van een tweede laagje was het perfect.

 

 

 

 

 

 

Ik ben echt heel aangenaam verrast door deze kleur. Echt in your face, maar op een goede manier. Voor de feestdagen (kerstmis en nieuwjaar) lijkt dit echt een ideaal kleurtje om leuke nailarts mee te maken. Stiekem vind ik het zelfs mooier dan het brons.

Het staat als een paal boven water dat ik mij nog meer van deze claire’s lakjes ga aanschaffen. Dit keer geen roze of rood meer in m’n winkelmandje!

Written by Eva

18 thoughts on “Claire’s cosmetics nail polish: silver

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s