Lancôme satin lipstick: 06 rose lyre

 

 

 

 

 

 

 

Dit is m’n tweede en laatste high-end product: een lancôme lipstick. Deze heb ik ook gekregen van m’n tante. Klaar voor alweer een fel kleurtje? Zou deze even goed kunnen zijn als de Dior lipstick? Find out!

De verpakking zelf ziet er classy uit. Mooie zwarte huls met gouden lipstickhouder. Sam Sparro wist het al, black and gold, een uitstekende combinatie 😉 Bovenaan op de huls staat uiteraard de lancôme-roos.

De kleur van de lipstick is weer KNAL. Bij 90% van de mensen staat dit belachelijk maar m’n tante staat prachtig met zo’n kleurtje. Lucky woman.Ik weet niet hoe ik dit soort roze moet omschrijven. Fel, opvallend,….help me out please?!

Dit is de swatch:

 

 

 

 

 

De pigmentatie is dik in orde. Hij smeert makkelijk. Wel heeft hij een sterke geur. Maar dat had de dior lipstick ook. Misschien is dit typisch voor high-end lipstick, I wouldn’t know.

Dior vs Lancôme: 1-0

Dior smeert beter uit, is lekker creamy, voelt verzorgend aan en heeft toch een iets betere pigmentatie. De huls van Dior was ook veel spectaculairder.

Er is bewust geen foto van de lipstick op m’n lippen omdat ik momenteel last heb van erg droge lippen met velletjes en dat zicht wou ik jullie besparen 🙂

Written by Eva

26 thoughts on “Lancôme satin lipstick: 06 rose lyre

  1. Oh my god, wat een prachtige foto’s zeg, vooral de swatch picture is echt Vogue-achtig! Damn girl, amazing. 😀 Prachtige kleur om te zien, ben wel heel benieuwd hoe hij je zal staan, ooit nog een FOTD er mee? 😀

  2. Carmex my love! Dat zal je droge lippen zo er weer boven helpen of purol. Magic in abox.
    Volgens mij zet je hier een nieuwe trend jong met je lipstick op je arm 😀
    Ik vind het een zalig kleurtje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s