Catrice Made to Stay Highlighter Pen

 

 

 

 

 

 

 

 

Delphine heeft voor ons een artikel geschreven over haar highlighter pen en hoe ze hem gebruikt.

Hello lieve lezers 🙂

Nu we toch bezig zijn over highlighters (grey look & hema blush/highlighters), kan ik jullie wat tips geven over  de highlighter pen. Heel belangrijk wanneer je een avondje uit wil gaan en je kijkers in de spotlights wil zetten.

Mijn highlighter pen komt van Kruidvat en kost ongeveer 3 euro. Gaat héél lang mee en kan je eigenlijk dagelijks gebruiken. Hij blijft ook een hele dag/avond op je ogen. Let er wel mee op, want hij gaat niet makkelijk af. Dit is een reuzevoordeel, maar ook een nadeel. Als je mist of teveel gebruikt moet je al gauw met make-up removers aan de slag.

Highlighter Pen, ‘Made to stay’ van Catrice heeft zeker niet gelogen. De bedoeling van zo’n highlighter pen is dat je deze gebruikt als finishing touch boven je oogmake-up.

Hoe gebruiken? Je gaat over de binnenkant van je ogen met de pen. Een klein beetje net aan het begin van je bovenste en onderste ooglid en klaar. Van dicht valt het niet zo op, maar van een meter afstand zie je écht dat je ogen mooier uitkomen.

Op onderstaande foto zie je het resultaat zonder verdere oogmake-up. Natuurlijk is dit helemaal niet mooi, dus je gebruikt het als finishing touch bovenop je make-up.

13 thoughts on “Catrice Made to Stay Highlighter Pen

  1. Oh, wauw! Hij ziet er goed uit. 🙂 Ik heb hem al meerdere keren voorbij zien komen, elke keer denk ik; Ik moet hem hebben, hij is prachtig. Ben ik in de winkel, vergeet ik het weer. Op de wishlist dan maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s