EOTD Golden Dust

Deze look is er één speciaal voor blauwe ogen. Je kan dit ook toepassen op groene of bruine ogen, maar het zal het meeste effect hebben bij blauwe ogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We beginnen uiteraard met een onopgemaakt oog. Wel … onopgemaakt, het is te zeggen: geen kleuren enkel je foundation, concealer, neutrale oogschaduw en een eerste laag mascara. Je gebruikt best een neutrale oogschaduw als basis omdat je dan straks gemakkelijker je kleuren kan aanbrengen. Maar deze stap is uiteraard optioneel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is het resultaat dat we willen bereiken: blauwe ogen die stralen door de gouden tinten verwerkt in de oogmake-up. Op de foto vallen de verschillende tinten minder op maar in het totaal zijn er 4 kleuren gebruikt.

Begin met een oogschaduw die zo dicht mogelijk komt bij de kleur van puur goud. (Denk: gouden staven uit de Amerikaanse films). Breng dit aan over het volledige ooglid.

 

 

 

 

 

 

 

Kies dan een gouden kleur met een bruine ondertoon. De roestige gouden tint breng je aan in de uithoeken en onder je ooglid. Hierdoor zal je look meer intens worden. Kies dan voor een paars dat goed opvalt tussen het goud. Ik heb gekozen om deze lijn aan te breng net boven het bewegende deel van mijn ooglid en het niet uit te wassen. Je kan dit wel doen en dus voor een smokey-eye te gaan, dat is volledig jouw keuze.

Werk af door net onder je wenkbrauwen een combinatie van wit en gouden oogschaduw aan te brengen. Dit zal alles nog een extra lift geven.

Optioneel is om je waterlijn te kleuren met zwart, bruin of hetzelfde kleur paars als je oogschaduw. Ik heb hier gekozen voor de bruine versie.

Breng je mascara aan, et voillà de ‘golden dust’ look is volledig van jou. Deze look is helemaal niet moeilijk te doen, je kan dit doen met 1 borstel, 4 kleuren, een bruin oogpotlood en mascara.

13 thoughts on “EOTD Golden Dust

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s