Kruidvat make-up sale

essence catrice solden

Wie zoekt, die vindt! Niet alleen in kledingzaken kan je nu leuke koopjes scoren. In sommige winkels kan je nu ook make-up vinden aan verlaagde prijs. Eerder deze week liep ik snel even het Kruidvat binnen. Al van ver zag ik de ‘uitverkoopbakken’ staan. Daar moet ik zijn!

Ik zag meteen dat de bakken goed geplunderd waren. Toch bleef ik dapper zoeken want ik voelde in mijn kleine teen dat ik nog wat leuks ging vinden. Onderweg kom je wel wat minder leuke dingen tegen. Make-up die al half opgebruikt is, producten die hun houdbaarheid precies al lang overschreden hebbben… Mijn zoektocht heeft me 2 mooie pareltjes opgeleverd.

essence metal glam highlighter

Deze mooie gouden highlighter van Essence lag zo hard te blinken dat ik hem niet kon weerstaan. Hij komt uit de Metal Glam collectie en kostte oorspronkelijk 3 euro. Ik betaalde er 1 euro voor. Ongelofelijk toch?

catrice thrilling me softly

Ik vond ook dit mooie, rode nagellakje met microshimmer van Catrice. Afkomstig uit de Thrilling me softly collectie. Hier voor betaalde ik 1 euro. De originele prijs was 3 euro.

Bij deze is dus bewezen dat je echt wel leuke make-up kan vinden in die ‘uitverkoopbakken’. Goed zoeken dames en je vindt leuke limited editions voor een belachelijke prijs! Heb jij al eens leuke make-up opgevist?

Written by Eva

14 thoughts on “Kruidvat make-up sale

  1. Ik hou ook van de uitverkoopbakken van kruidvat! Maar helaas zijn ze af en toe ineens weer weg en dan komen ze weer een keer terug. Daar kan je echt niet vanuit gaan bij kruidvat filialen waar ik altijd naartoe ga!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s