L’occitane Almond shower oil

SAM_0539

Amandel is mijn favoriete geur. Dat ik dit product in huis heb is haast logisch. Ook de huisgenoten zijn helemaal gek van deze heerlijk geurende douche-olie. Ga jij ook overstag na mijn review?

Deze olie verzacht de huid dankzij de aanwezigheid van zoete amandelolie. Deze is rijk aan voedende lipiden en respecteert de natuurlijke hydratatie van de opperhuid. Alleen het overtollige product moet door middel van afspoelen verwijderd worden. Er wordt een zeer lichte, zachte en satijnachtige voile met een lichte geur van verse amandelen op de huid achtergelaten.

SAM_0543

De olie heeft een doorzichtige verpakking. Ideaal om te bekijken hoe veel product er nog in zit. Met de dop kan goed doseren. Zeg nu zelf, deze mooie kleur mag je toch niet verstoppen? De geur vind ik heel rustgevend. Als een keuken waar lekkere koekjes worden gebakken.

SAM_0546

Hoewel het een olie is, schuimt hij een heel klein beetje. Dat vind ik wel aangenaam. In mijn hoofd maakt dit de olie wat minder ‘vettig’. Je hebt ook niet veel olie nodig. Achteraf voelt mijn huid inderdaad zachter aan en minder droog dan bij een douchel. De geur die achterblijft op de huid is subtiel.

Deze douche-olie (250 ml) kan je kopen bij L’occitane voor 15.50 euro. Ben jij ook fan van amandelgeur?

Written by Eva

13 thoughts on “L’occitane Almond shower oil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s