Mijn Firmoo zonnebril

firmoosunglasses

Een zonnebril in de winter, why not? Sneeuw weerkaatst ook zonlicht. En ik had sowieso een nieuwe zonnebril nodig. Deze Firmoo zonnebril kwam als geroepen!

Wie of wat is Firmoo? Firmoo.com is the world’s most popular online eyeglasses store. Years of expertise in optical industry enable Firmoo.com to offer varieties of prescription eyewear to the consuming public in high quality yet at extremely affordable prices.

Het pakje werd geleverd door FedEx. De zonnebril heeft een lange weg afgelegd, all the way from China. Hij werd keurig afgeleverd in een doorzichtig plastic doosje met opblinkdoekje. Dat zie je links op de foto. Een zwart etui of zakje zat er ook bij, samen met nog wat extra vijsjes en een tool om de vijzen in te draaien.

firmoosunglasses2

Hier is hij dan. Het is een redelijk groot geval. Hiermee loop je zeker niet onopgemerkt over straat. Verlegen mensen kiezen dus best een andere zonnebril 😉 Normaal gezien kies ik zelf ook eerder rustige ‘normale’ zonnebrillen. Soms doet een mens een zot en kiest hij iets totaal anders.

firmoosunglasses3

Black and white, me gusta. Die ‘gouden’ plaatjes geven het nog iets extra. Ook de glazen zelf zijn zeer leuk. Ze hebben namelijk een kleurverloop. Van boven naar beneden worden ze lichter. Enorm aangenaam ook dat ze niet de klassieke bruine glazen hebben maar blauw. Hij verduistert ook goed, niet onbelangrijk voor een zonnebril. Tenzij je hem enkel draagt als fashion statement, kan ook 🙂

firmoosunglasses4

Momenteel hebben ze deze zonnebril precies niet meer. Er is nog keuze genoeg.

Ook zin gekregen in een nieuwe bril? Probeer zelf één uit met het First pair free programma. De bril is volledig gratis, je betaalt enkel de verzendkosten.

Shop ze ladies!

Written by Eva

6 thoughts on “Mijn Firmoo zonnebril

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s