Geheimen van de pro’s 5

De lippen van Angelina Jolie in 5 minuten…

Om de “perfecte” lippen te hebben mag je wel al eens valsspelen. Want jammer genoeg zijn we niet allemaal geboren met de befaamde “zulu” lippen.

We gaan dus het optische effect creëren van volle lippen. Hoe doen we dat?

Stap 1: breng foundation aan over je volledige lippen. Dit doen we omdat we onze lippen straks een stukje gaan hertekenen.

Stap 2: Gebruik een wit oogpotlood om de vorm te bepalen van je “nieuwe” lippen. Als je smalle lippen hebt zul je dus een beetje verder dan je natuurlijke lippen een lijntje moeten trekken.

Stap 3: ga er nu overheen met een lippotlood zo dicht mogelijk tegen de kleur van de lippenstift die je gaat gebruiken.

Stap 4: kleur nu je lippen in met je lippenstift. Je doet dit best met een penseel en je gebruikt neerwaartse bewegingen. Dus niet heen en weer met penseel, maar van boven naar onder gaan.

Stap 5: Ga met een lichtere foundation rond de randen van je lippen. Met een klein borsteltje zorg ervoor dat de randen niet te hard zijn, maar zacht en natuurlijk.

Extra tip: hoe lichter de kleur, hoe meer licht het zal opvangen en hoe groter je lippen zullen lijken. Ga over je lippenstift met een doorzichtige lipgloss voor een blinkend effect en ze zullen opnieuw groter lijken.

Tip gezien bij victoria’s secret: breng alleen wat lipgloss aan net onder het boogje van je bovenlip en op het middelste deel van je onderlip. Zo creëer je de illusie van vollere lippen. Gebruik in het midden van je lippen een kleur die een slagje lichter is dan de rest van je lippen. Opnieuw creëer je daardoor de illusie van vollere lippen.

11 thoughts on “Geheimen van de pro’s 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s