Geheimen van de pro’s 4

 

De perfecte kleur oogschaduw

 

Met bruine kleuren of aardkleuren zit je nooit fout qua oogschaduw. Maar dat gaat vervelen na een tijdje. Welke kleuren zijn nu geschikt voor jouw ogen?

Om de perfecte kleur te kiezen bestaan enkele regels. Wij leggen ze graag voor jullie uit.

Blauwe ogen: jij moet kiezen voor oranje of roze kleuren van oogschaduw. Of tenminste een kleur met een oranje/roze ondertoon. Bv goudkleurig, abrikozen, perzik, roestige kleuren, … . Er is veel variatie mogelijk, maar probeer in het achterhoofd te houden oranje of roze ondertoon!

Groene ogen: rood is jouw kleur. Maar ja rode oogschaduw? Klinkt nogal extreem… . Toch moet je het eens proberen, ga voor bv voor wijnrood, bruinrood. Experimenteer erop los.

Grijze ogen: paars en donkergroen. Ook hier is het belangrijk om zelf te testen en experimenteren.

Bruine ogen: in feite kan jij alles aan, van felle kleuren tot donkere tinten. Maar de kleuren die jouw ogen echt zullen doen stralen is paars en blauw.

Waarom nu net die kleuren en wat zullen ze doen met mijn ogen? Deze kleuren contrasteren met je ogen en zullen ervoor zorgen dat ze groter en levendiger lijken. Zwart is een vaak gekozen optie, maar daarvoor niet de beste. Je kunt soms veel mooiere smokey eyes hebben met een paarse kleur bij grijze ogen dan onmiddellijk naar het zwart te grijpen.

8 thoughts on “Geheimen van de pro’s 4

  1. Leuke tips weer. Ik ben er onlangs achter gekomen dat blauw goed staat bij mijn bruine ogen. Het is ook een kwestie van durven in mijn geval want met paars en blauw vallen je ogen toch wat meer op 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s