Beauty News

Rimmel Stay Matt Liquid Mousse Fiundation, 9.99 euro (Mobile)

Eindelijk een matte finish zonder maskereffect. Stay Matte Liquid Mousse Foundation van Rimmel is lekker licht, fantastisch fris en tilt anti-glans naar een hoger niveau. De formule heeft een luchtige moussetextuur en bevat ultramoderne gel emulgatoren, waardoor de foundation zich gemakkelijk laat aanbrengen en moeiteloos één wordt met de huid. Daarnaast bevat de foundation vederlichte matterende poeders die de hele dag lang een zijdezachte, matte finish en een frisse, natuurlijke uitstraling geven.

Beschikbaar in Ivory, Soft Beige, Sand en Natural Beige.

Nu verkrijgbaar voor 9.99 euro! 

Essie_Packs_Collection_Winter2013

vlnr shearling darling, parka perfect, mind your mittens, warm & toasty turtleneck, sable collar, toggle to the top

“Opposites attract,” zo meent de oprichtster en creatief directrice van het merk, Essie Weingarten. “Dit seizoen heb ik een voorkeur voor zowel krachtige pasteltinten als intens verzadigde diepe kleuren,” zo legt Weingarten uit. Bovenop deze kleurdiversiteit stelt deze collectie een rijke variëteit van effecten en texturen voor, geïnspireerd op de nieuwste trends.

Verkrijgbaar vanaf november 2013 voor 10.99 euro per lakje.

Dream_fresh_BB

De Dream Fresh BB crème van Maybelline New York is de gloednieuwe verzorging in het Dream-assortiment en een volledig nieuwe benadering van het dagelijkse schoonheidsritueel.

Het product heeft een fris, licht kleurend effect, het hydrateert de huid lichtjes en het bevat huidverbeterende ingrediënten. Het maakt de huid glad, hydrateert, verbetert de teint, verdoezelt huidprobleempjes, accentueert de natuurlijke huidskleur en verheldert. De SPF 30 beschermt de huid tegen schadelijke UVstralen.

Beschikbaar in 4 tinten : Light, Light Medium, Medium Deep en Universal

Nu verkrijgbaar voor 9.99€.

hope in a jar night open

De nieuwe hope in a jar night intense retexturizing moisturizer helpt je je ´beauty sleep´ opnieuw te definiëren. De formule bevat een gepatenteerd qusome transportsysteem waardoor een betere, zachtere en effectievere penetratie van de actieve ingrediënten in de huid mogelijk is. Het glycolzuur verbetert en versterkt de textuur van de huid waardoor fijne lijntjes verminderen en een egalere huidskleur ontstaat. Beta glucan versterkt het natuurlijk immuunsysteem van de huid.

Hope in a jar night – intense retexturizing moisturizer 60 ml – adviesverkoopprijs € 43. Nu exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

7 thoughts on “Beauty News

Plaats een reactie