L’Occitane Shaping Delight

Loccitane_Amande_MilkConcentrate_EUR26

Na het grote succes in 2012, hebben we de Almond Shaping Delight crème nu verrijkt met een nieuw gepatenteerd complex van amandel en rozenknoppen. Deze frisse gel, die de huid snel opneemt, zit vol krachtige, natuurlijke actieve bestanddelen. De formule is speciaal ontwikkeld om jouw figuur merkbaar te verslanken, zodat je deze zomer met een harmonisch lichaam voor de dag kan komen.

Loccitane_Amande_MilkConcentrate_EUR26

Milk Concentrate 200ml pot – Net Wt 7fl.oz. ( 26 euro )
Deze overheerlijke, fluweelzachte crème is verrijkt met amandelolie en amandelmelk, en voedt en verzacht de huid. De crème bevat een complex van amandelproteïnen (vergelijkbaar met collageen) en een siliciumderivaat, die de verzakking van de huid doeltreffend bestrijdt. Hierdoor wordt de huid steviger en zachter en zal ze opnieuw soepel en zacht aanvoelen.

Loccitane_Amande_ShowerScrub_EUR13,50

Shower Scrub 200ml tube – Net Wt 7fl.oz. ( 13.50 euro )
Een fijne en toch krachtige formule om het lichaam in topvorm te brengen! Deze zijdezachte schuimende gel is verrijkt met amandelolie en amandelschillen. Hij exfolieert en reinigt de huid heel zacht, zodat ze perfect voorbereid is op de verstevigende en vormgevende producten.

Loccitane_Amande_SmoothHands_EUR7

Smooth Hands 30ml tube – Net Wt 1fl.oz. ( 7 euro )
Een lichte en verfrissende handcrème met verzachtende amandelmelk en amandelproteïnen. Om de handen te hydrateren zodat ze er in een oogwenk weer prachtig uitzien.

Loccitane_Amande_FootCare_EUR9

Foot Care 50ml tube – Net Wt 1.7fl.oz. ( 9 euro )
Deze crème is verrijkt met verzachtende amandelolie en amandelmelk, en bevat ook nog voedzame galamboter en essentiële muntolie die een verfrissende en zuiverende werking hebben. Ideaal voor droge en beschadigde voeten die zo weer ongelooflijk licht
aanvoelen. Product plus: het eindresultaat is poederachtig, zodat je onmiddellijk na gebruik jouw sandalen weer kan aantrekken!

13 thoughts on “L’Occitane Shaping Delight

  1. Nu heb je me heel benieuwd gemaakt. Ik heb al eerder “afslankende” producten gebruikt en merkte toch dat dit geholpen heeft. Natuurlijk geen effect van 10 cm maar mijn huid werd er toch een pak strakker door.

Plaats een reactie