For sale!

Hey lezers!

Long time no see. Het moet ondertussen 10 maanden geleden zijn dat hier nog een artikel van mij verscheen. What can I say? Bloggen zei me niet meer zo veel. Een overdosis aan make-up? Wie zal het zeggen. Mezelf even die tijd gunnen was echt wel nodig. De laatste tijd is mijn interesse in make-up stilletjesaan terug aan het komen. We zien wel waar het toe leidt.

In al die tijd heb ik eens mijn kast make-up opengetrokken en dat was wel confronterend. Zo veel make-up en zo weinig die gebruikt wordt. Ik vond dat het tijd werd om wat weg te doen. Meer ruimte in mijn kast en rust in mijn hoofd.

Mijn lieverdjes gratis weggeven leek me wat onrealistisch. Het afscheid nemen is soms wat moeilijk maar als ik weet dat ik er een centje aan kan verdienen en kan sparen voor iets leuks, dan doet het al wat minder pijn šŸ˜‰ Wie weet worden ze geĆÆnvesteerd in nieuwe make-up.

Voor ik alles begin te sorteren en te fotograferen blijft de grote vraag natuurlijk: zijn jullie wel geĆÆnteresseerd? 90% van de items zal make-up zijn maar ik sluit niet uit dat er ook wat kledij bij zit en andere hebbedingetjes.

Ik hoor het wel in de comments šŸ™‚

groetjes

Eva

One thought on “For sale!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s