Getting ready for the holidays with Pronails!

pronails holiday

Holidays are coming!

Kerst is nu echt niet meer veraf. Stilletjes aan begin je al na te denken over je kledij, je kapsel, je make-up….en daar maakt nagellak ook deel van uit. Voor de feestdagen mag het iets meer zijn. Bij de drie nieuwste collecties van Pronails koos ik een lakje uit die ik zeker zal dragen tijdens de feestdagen.

pronails red canape

Trouwe lezers weten het al: ik kan niet weerstaan aan rode nagellak! Deze Red Canapé uit de Red Manifest collectie kon dan ook niet anders dan in mijn handen terechtkomen. Het is zo’n typische, vampy kleur die gewoon niet kan verkeerd zijn. De kleur die er voor zorgt dat je je een zelfverzekerde klassedame voelt.

gold and pepper

Moeten er nog glitters zijn? Daarvoor zorgt deze Gold & Pepper uit de Weekend collectie wel. Extravagant mag tijdens de feestdagen. Deze glitterlak bevat enorm veel glitters. Dat zie je duidelijk op de foto. Hiervan heb je dus geen meerdere laagjes nodig voor een goede portie glitter.

action painting

Iets subtieler maar daarom niet minder feestelijk is deze Action Painting uit de Denim Dots collectie. Een betere naam hadden ze niet kunnen kiezen. De combinatie van kleine glitters, stippen en strepen is in mijn ogen zeer geslaagd.

Deze juweeltjes kan je hier kopen voor 12.50 euro. Go get them, girls!

Heb jij al beslist welke nagellak je gaat dragen voor Kerst?

Written by Eva

6 thoughts on “Getting ready for the holidays with Pronails!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s