Braun face epilator and cleansing brush

braun face epilator

 

 

Epileren in mijn gezicht deed ik tot enkele weken geleden met een pincet. Toen ik de kans kreeg om het ook eens elektrisch te proberen was ik wel benieuwd. Daarvoor gebruikte ik de Braun Face epilator and cleansing brush.

braun face epilator (2)

 

In een mooi paars etui vinden we de epilator, de cleansing brush en een handig spiegeltje met ingebouwd lichtje. Kwestie van zelfs de allerkleinste haartjes goed te zien. Het verwisselen van de kopstukken is heel simpel. Gewoon de ene er af trekken en de andere er op steken. Zelfs een kind kan er mee werken. Een klein minpuntje voor mij is dat de epilator op batterijen werkt.

De face brush doet goed zijn werk. Maar ik gebruik hem niet. Gewoon omdat face brushes mijn ding niet zijn. Zelfs de opper-facebrush (de clarisonic) kon mijn huid niet goed verdragen.

 

braun face epilator

 

“In het extra slanke epileerhoofd zitten 10 micro-openingen die zelfs de fijnste haartjes tot 0,02 mm wegnemen. En met de 200 bewegingen per seconde gaat het dus danig sneller en grondiger dan met een handmatig pincet.”

De epilator heb ik getest op mijn wangen, wenkbrauwen en bovenlip. Voor precisiewerk bij de wenkbrauwen gebruik ik hem niet. Eerder voor het wat grovere werk als ik ze enkele weken  niet geëpileerd heb met een pincet. Of voor de haartjes tussen mijn wenkbrauwen. Op de wangen was het nogal pijnlijk. Die haartjes zie je sowieso niet goed dus die laat ik voorlopig maar zoals ze zijn. De haartjes op mijn bovenlip verwijdert hij goed. Even op de tanden bijten en kan weer met een gerust hart over straat lopen.

Written by Eva

2 thoughts on “Braun face epilator and cleansing brush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s