New by Une!

une

 

Begin deze maand lanceerde Une enkele nieuwe producten. Ik laat er jullie een groot aantal van zien!

une concealer

 

Links zien we het eyebrow duo (11.99 euro). Een kit met wax en poeder. Beschikbaar in twee kleuren. Ik koos uiteraard de versie voor brunettes. Als eerste breng je de wax aan om je wenkbrauw in vorm te krijgen. Daarna gebruik je het poeder om je wenkbrauw op te vullen. Door de wax hecht het poeder makkelijk. Handig! Door zijn formaat ook ideaal voor een touch up tijdens de dag.

In het midden zie je de BB cream max (16.99 euro). Waarom max? Maximum aan comfort, natuurlijkheid, gemakkelijk gebruik…Beschikbaar in 6 tinten. Hij smelt mooi en voelt niet vettig aan op mijn huid. Voor een bb cream is de dekking verrassend goed. Het resultaat ziet er zeer naturel uit.

Rechts zie je de concealer stick (10.99 euro). 7 in 1 formule die zorgt voor een frisse oogopslag. De belangrijkste punten voor mij zijn het corrigeren, glad maken en hydrateren. Beschikbaar in 2 kleuren. Ik gebruikte de concealer onder mijn ogen en was tevreden met het resultaat. Het zag er niet schilferig uit en kroop ook niet in de lijntjes.

une sponge

 

De eyebrow brush (9.99 euro) past perfect bij het eyebrow duo. Het witte borsteltje gebruik je voor de wax en de zwarte borstel voor het poeder.

De sponge (9.99  euro). Hetzelfde concept van een beautyblender. De spons vochtig maken, uitknijpen en daarna deppen in het product dat je wil aanbrengen op je gezicht.

une mascara

 

Als laatste de volume eyes only mascara (16.99 euro). Verkrijgbaar in zwart en bruin. 100% van natuurlijke oorsprong!

 

une foundation-001

Van links naar rechts zie je de wax, het poeder, de bb cream en de concealer.

voor en na

 

Een voor en na foto waarbij ik alle producten uit dit artikel gebruikt heb.

Written by Eva

 

5 thoughts on “New by Une!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s