Pupa ‘Viva Carioca’ limited edition

SAM_5238-001

 

Viva Carioca met Pupa!

 

Een limited edition collectie met de mooiste verpakking ever! Meestal gooi ik het kartonnetje van make-up weg maar deze zijn echt wel prachtig. Heerlijke kleuren geïnspireerd door Rio, cocktails, tropisch fruit…

SAM_5240-001

 

De drie producten die ik jullie vandaag laat zien zijn een chubby gloss (15 euro), een long lasting eyeliner (15 euro) en een duo eyeshadow palette (16.10 euro).

SAM_5244

 

 

Hier zie je de swatches. VLNR de chubby gloss, de eyeliner en de oogschaduw. Bij deze kleuren kan je niet anders dan wegdromen! De dekking van de drie producten is super. De gloss gaf enorm veel glans en voelde goed hydraterend aan op de lippen. Veel kleurafgave ook. De eyeliner is lekker fel en heeft een handig kwastje. De twee oogschaduwkleurtjes passen goed samen. De paarse bracht iets makkelijker aan dan de gele.

SAM_5246-001

 

 

De foto’s zijn trouwens getrokken bij Silke. Oude lezers zullen haar wel nog kennen 😉 Ik vroeg haar dan ook om een look te maken met de oogschaduw en de eyeliner. In het begin had ze een beetje schrik van drie zo’n felle kleuren en hoe ze die smaakvol (en relatief draagbaar) kon combineren.

SAM_5247-001

 

Ze heeft dat zeker niet slecht gedaan! Niet meteen iets voor het werk of school maar zeker heel geslaagd voor een feestje. Het leven is aan de durvers 🙂

Wat vind jij van Silke’s creatie?

Written by Eva

 

3 thoughts on “Pupa ‘Viva Carioca’ limited edition

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s