Zonnen met Cien!

cien (3)

 

Cien beschermt me tegen de schadelijke stralen!

De zomermaanden zijn op het werk altijd heel druk. Veel zonnebaden is er dus niet van gekomen. Eind augustus hadden we dan die periode met ontzettend veel regen. Gelukkig hadden we september nog. De maand waarin ik onder andere mijn twee weken verlof had. Laten die nu net gezegend zijn met een heerlijk nazomertje! Tijd dus om alsnog de zonnecrème boven te halen.

Cien is een merk dat exclusief bij Lidl verkocht wordt. Ik zie jullie al denken ‘Oei, werkt dat dan wel goed?’. Budgetvriendelijk staat niet per se gelijk aan slechte kwaliteit hé. Aangezien we goed smeren moeten we met dit merk dus totaal niet inzitten met de kosten. Een halve liter after sun voor 4 euro? Check!

cien (2)

De verpakking met zo’n mooie oranje dop springt meteen in het oog. Ik word er wel happy van. Voor elk wat wils ook. Zonnecrème speciaal voor het gelaat en de nek (factor 25) of water resistant voor de sportievelingen (factor 30). Beide kosten 3.99 euro. Voor de kids zijn er ook nog producten met factor 50. Well done!

cien

De crèmes hebben de typische, nostalgische geur die op en top zomer is. Ze smeren goed uit, laten geen witte waas achter en zijn niet plakkerig. Grote liefde voor de after sun. Die ruikt naar fruit! Eenmaal op de huid versmelt hij enorm snel en wordt hij doorzichtig. Je hebt er niet veel van nodig. Het verkoelende effect van de aloë vera merk je snel.

Ik ben overtuigd! Heb jij deze producten al gespot in de Lidl?

Written by Eva

5 thoughts on “Zonnen met Cien!

    • Spijtig dat er zo veel alcohol in zit. Alcohol is een goedkoop bewaarmiddel en is echt af te raden. Het irriteert de huid op lange termijn en zorgt dat een vette huid nog meer talg gaat produceren en het droogt de droge huid nog meer uit. Veel goede producten worden vaak verknoeit door parfum en alcohol. Dit is er zo een. Voor een niet gevoelige huid kunnen deze zonne producten op het lichaam gebruikt worden. Op het aangezicht is dit af te raaden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s