Mijn eerste Zalando aankoop!

zalando

 

What’s inside?

10 weken geleden begon ik samen met een vriend aan start to run. Ik heb afgezien maar ben ook vaak fier geweest op mezelf. Vroeger kon ik nog geen twee minuten lopen. Week na week de vorderingen zien werkte zo motiverend. Gisteren was de allerlaatste les. De les waarin je 30 minuten na elkaar loopt. Het is me gelukt! Zalig gelopen in het zonnetje, midden in de natuur, een muziekje er bij…Geen last gehad van mijn hart of ademhaling. Wauw. Ik had er gerust nog wat minuten kunnen bij doen.

zalando (2)

 

Voor ik aan start to run begon bedacht ik ook al een beloning voor mezelf indien ik het programma succesvol zou afwerken. Nieuwe sportschoenen! Degene waar ik die 10 weken mee gelopen heb zijn echt zo versleten en lelijk. Ik wou ze zelfs niet op foto zetten voor jullie. Voor het eerst ben ik eens gaan rondsnuffelen op Zalando.

puma

 

Uiteindelijk koos ik voor de Puma descendant V2 . Een hardloopschoen dat zorgt voor een goede demping. Just what I needed!

puma (2)

 

Hier zijn ze dan. Echte eyecatchers hé? Lekker fel met roze, paars en fluo. Totaal het tegenovergestelde van mijn oude sportschoenen die volledig grijs en dus ongelofelijk saai waren.

puma (3)

 

Ik heb de schoenen besteld in mijn schoenmaat van gewoonte. Gelukkig zaten ze meteen als gegoten. Dezelfde dag ben ik er nog mee de stad in gegaan in combinatie met de donkere skinny jeans die je ziet op de foto en een t-shirt. Normaal gezien ben ik absoluut het type niet om in het dagelijkse leven sportschoenen te dragen maar deze zijn zo mooi dat ik het niet kon laten.

puma (4)

Deze schatjes zal ik nog lang en met veel plezier gebruiken 🙂 Bij de bestelling koos ik er voor om de schoenen te laten leveren in de krantenwinkel in de buurt die een bpost afhaalpunt is. Via mail werd ik goed op de hoogte gehouden. Wanneer mijn bestelling het magazijn verlaten heeft, wanneer het toegekomen was op het afhaalpunt, na enkele dagen nog eens een reminder dat mijn pakje klaar lag voor mij. De eerste kennismaking was dus zeker positief!

Ga jij ook lopen?

Written by Eva

6 thoughts on “Mijn eerste Zalando aankoop!

  1. Ik loop ook en heb deze zomer nieuwe nike’s gekocht, ze zitten prima en lopen bijna als vanzelf,….de mijne zijn wel gewoon zwart met wat roze 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s