Rita Ora for Rimmel PART 2

rita ora rimmel (6)

 

Dit keer heb ik voor jullie de pastel en nudes gegroepeerd.

Van zo’n softe kleurtjes word ik zelf ook wat soft. Ik voel mij dan even weer het meisje die later een prinses wil worden. Of Barbie. In het rijtje zie je ook één nude lakje. Het steekt wat af tegen de pastels misschien maar ik kon het nergens anders bij matchen. Vorige keer keer groepeerde ik de oranges/reds/pinks, nu de pastels/nudes en de volgende keer de darks/bolds.

rita ora rimmel (3)

 

Laten we maar beginnen met Let’s get nude. Zoals de naam al zegt een nude kleur dus. Hier heb ik twee laagjes aan. Dat was wel nodig. Heel eerlijk: het is niet mijn ding. Met het lakje zelf is niets mis, het is een kwestie van persoonlijke smaak.

rita ora rimmel (4)

 

Hier hebben we Breakfast in bed. Fan van de naam (van alle lakjes eigenlijk) en de kleur. Vergis je niet, dit is een groene kleur. Dit lakje en de nog volgende pastels hebben trouwens een microshimmer die je in het flesje wel goed kan zien. Op de nagels is het zeer subtiel. Deze kleur vind ik zo mooi fris.

rita ora rimmel

 

Hemelsblauw met Pillow talk. Zie je het verschil met breakfast in bed?

rita ora rimmel (2)

 

Witte nagels met White hot love. Heel toepasselijk eigenlijk want deze nagellak droeg ik op het zilveren jubileum van mijn ouders. Samen met mijn wit kleedje en witte pumps. Matchy matchy! Er zijn veel tegenstanders maar ik ben fan van witte nagellak. In de zomer welteverstaan. Mooi contrast met een gebruinde huid.

rita ora rimmel (5)

 

Barbielevel over 9000 met Lose your lingerie. Dit soort roze is echt mijn guilty pleasure. Het doet mij ook denken aan lekkere snoepjes. Een kleurtje om bij weg te dromen!

Welke van deze vijf vind jij de mooiste kleur?

Written by Eva

4 thoughts on “Rita Ora for Rimmel PART 2

  1. Pingback: Rita Ora for Rimmel PART 3 | Beauties@Work

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s