Dr Hauschka limited edition bronzing powder

dr hauschka limited edition bronzing powder (2)

 

Vandaag toon ik jullie de limited edition bronzing powder van Dr Hauschka!

Bij het lezen van de woorden ‘limited edition’ gaat mijn hart altijd wat sneller kloppen. Dat van jullie ook? Dat ik een zwak heb voor mooie verpakkingen wisten jullie ook al. Rekening houdend met deze factoren kon dit product dan ook niet anders dan in mijn handen terecht komen.

dr hauschka limited edition bronzing powder

 

“Met de Bronzing Powder heb je het geluk altijd aan je zijde. Hij laat je huid stralen, matteert kleine oneffenheden en verzorgt je huid met een samenstelling van zijde, extracten van wondklaver, toverhazelaar en salie.”

De bronzer wordt mooi gepresenteerd in een tasje met ritssluiting. Binnenin is ook nog een zijvakje waar dit mooie borsteltje in zit.

dr hauschka limited edition bronzing powder (3)

 

De bronzer is versierd met een prachtige aquareltekening door Berlijnse kustenares Tina Berning. Het geeft me een retro gevoel. Precies alsof het een bronzer is van toen mijn mama jong was. De kleuren die ze gebruikt heeft vind ik ook heel mooi. Sowieso één van de mooiste bronzerverpakkingen die ik heb.

dr hauschka limited edition bronzing powder (4)

 

Zo ziet de bronzer er uit. Hier kom ik al meteen met de deur in huis vallen: de term bronzer vind ik niet echt passen bij dit poeder. Daarvoor is hij iets te bleek denk ik. De kleur is ook nogal aan de roze kant. Pas op, in de winter misschien wel. Nu is hij echter te bleek.

Het poeder heeft de typische Dr Hauschka-geur en is zeer fijn gemalen. Leuk en makkelijk om mee te werken.

dr hauschka limited edition bronzing powder (5)

 

Let even niet op de break-out die ik toen had. Het resultaat is zoals je ziet zeer subtiel. Het is maar waar je van houdt. Als jij graag een iets lichtere, subtiele bronzer hebt dan is dit een aanrader. En anders doe je het maar voor de mooie verpakking 😉

Nu te koop bij de erkende verkooppunten voor 21.50 euro (9 gram). Welk soort bronzer gebruik jij het liefst?

Written by Eva

5 thoughts on “Dr Hauschka limited edition bronzing powder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s