Chanel Le Vernis ‘Tutti Frutti’

chanel tutti frutti

 

Let’s go Tutti Frutti with Chanel!

Nog niet zo heel lang geleden was ik jarig. Van een vriendin kreeg ik dit lakje cadeau. Uiteraard was ik daar heel blij mee! Dat ze dan ook nog eens mijn favoriet uit de collectie gekozen had was helemaal super. Wat kennen mijn vriendinnen mij toch goed ❤

Nu over naar een grote bekentenis. Dit is mijn allereerste Chanel lakje. Dat ligt puur aan het feit dat het merk wat boven mijn budget ligt. De kleuren en verpakkingen zijn top.

chanel tutti frutti (2)

 

De nagellak zit in een mooi doosje met zwart en gouden accenten. Een combinatie die voor mij altijd geslaagd is. Verder nog the usual stuff zoals de naam van de lak, de inhoud,….

chanel tutti frutti (3)

 

Onder de dop met het mooiste logo ever zit een nog kleinere dop. Toen ik de losdraaide schrok ik toch wel even van de kwast die er onder zat. Zo’n ‘ouderwetse’ lange, smalle kwast. Kleine teleurstelling. Ik ben grote fan van de brede, afgeronde kwastjes. Lakt snel en makkelijk.

 

chanel tutti frutti (4)

 

Een fotootje trekken tussen de bloemen bij oma. Multitasken FTW. Wat bijpraten en tegelijk nagels lakken en fotograferen.

De kleur is heel girly. Roze/koraal met een zeer subtiele shimmer. In het flesje kon je die trouwens beter zien dan op de nagels. De glans is blijkbaar dik in orde want ik kreeg alweer de vraag van collega’s als dit gelnagels waren. De nagellak droogde iets sneller dan ik van sommige budgetnagellaken gewoon ben. De houdbaarheid daarentegen is eerlijk gezegd niet beter dan sommige nagellakjes van een budgetmerk.

Zou ik zelf het bedrag op tafel leggen in de toekomst? Nee. Zou ik nog zo’n lakje cadeau willen krijgen? Ja!

Written by Eva

8 thoughts on “Chanel Le Vernis ‘Tutti Frutti’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s