NYC Expert last nail polish Red me the news

nyc red me the news

 

Red me the news by NYC.

’t Is weer eens van dat: een rode nagellak. Je weet ondertussen al dat ik niet kan weerstaan aan rood en glitters. Onlangs was ik wat aan het rommelen in mijn testdoos  en daar vond ik onderaan deze lak van NYC. Gekregen voor Valentijn. Deze lak ligt daar dus al 4 maanden te wachten op wat aandacht van mij.

 

nyc red me the news (2)

 

Op het etiket vinden we de naam en het nummer van de lak: 261 Red me the news. Verder lezen we ook ‘up to 10 days long lasting’. Dat lijkt me zeer ambitieus… Vooraan zien we ook de inhoud staan: 9.7 ml.

 

nyc red me the news (3)

 

Het borsteltje gemiddeld qua lengte en semi-breed. De textuur van de lak is aangenaam om mee te werken. Niet te dik, niet te dun.

 

nyc red me the news (4)

 

Het eerste wat ik dacht toen ik het resultaat zag: Christmas! Rood en glitters associeer ik sowieso met Kerst. Op de foto zie je duidelijk dat het een metallic lakje is. Normaal gezien ben ik daar niet zo’n fan van maar bij deze lak stoort het me totaal niet. De dekking was bijna goed na 1 laagje. Qua dekking zit het dus zeker snor. Die 10 dagen heeft hij uiteraard niet gehaald maar wel 3 dagen. Daar kan ik mee leven!

Written by Eva

9 thoughts on “NYC Expert last nail polish Red me the news

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s