Inglot Nail enamel 938

inglot nail enamel

 

Mijn eerste ervaring met Inglot nagellak!Sinds een maand heeft Inglot z’n eerste winkel in België. Ik testte al eerder een oogschaduw en een lipgloss uit. Beide waren me goed bevallen. Dit keer probeer ik hun nagellak.

inglot nail enamel (2)

 

De nagellak komt in een mooi zwart doosje met witte letters. De combinatie zwart-wit is altijd classy. Op de verpakking vind je de inhoud (15 ml), de ingrediënten, het nummer van de kleur…

inglot nail enamel (3)

 

Toen ik de dop losdraaide schrok ik wel even van het borsteltje. De meeste nagellakjes hebben tegenwoordig zo’n platte, brede, afgeronde borstel. Die zijn superhandig om mee te werken en besparen heel wat tijd. Deze lak heeft dit dus niet. Kleine teleurstelling voor mij persoonlijk. Natuurlijk werkt deze borstel ook perfect.

De lak is donkerroze met duidelijke blauwe ondertoon. De finish is parelmoer. Ik heb het gevoel dat de lak vlotjes droogt. Qua textuur is hij aan de vloeibare kant, zonder dat het stoort of het lakken bemoeilijkt.

inglot nail enamel (4)

 

Snel een foto getrokken op de trein. Even de foto verduidelijken. ONDER de nagellak heb ik nagellakstickers aangebracht. Omdat ik in een zotte bui eens tegendraads wou zijn. In echt was het wel mooier dan op foto. Eén collega vroeg zelfs als ik dat in een salon had laten doen. De stickers hebben mij ook geholpen bij het evalueren van de dekking. Die kon iets beter. Wat mij wel teleurgesteld heeft is de houdbaarheid. Dezelfde dag nog had ik al tipwear.

Conclusie: Sorry Inglot, ik ben niet helemaal overtuigd.

Written by Eva

9 thoughts on “Inglot Nail enamel 938

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s