Caudalie Parfum Divin

caudalie divine parfum (3)

 

Newest addition to my perfume stash! 

Iedereen kent intussen wel de Divine-lijn van Caudalie. Je hebt de Divine oil, de Divine scrub, de Divine legs…Allemaal producten die niet alleen goed werken maar ook een heerlijke geur hebben.

Waar ik zelf zo hard naar verlangde, en vele vrouwen met mij, was een Divin parfum. Onze gebeden zijn verhoord!

 

caudalie divine parfum

 

Het flacon heeft dezelfde vorm als dat van de olie. Die van het parfum heeft wel een luxueuzere uitstraling. De dop is nu van bleek hout in plaats van donker. Bovenaan de dop staat caudalie gegraveerd. Het ombré effect in het glas is ook heel speciaal. Een mix van goud en zilver. Het zilver zorgt voor een spiegeleffect.

“Float away on a cloud of alluring scents with notes combining Bulgarian rose absolute, Moroccan rose essence, Virginia cedar, vanilla, and spicy pink pepper.”

 

caudalie divine parfum (2)

 

De geur is perfect zoals ik me had voorgesteld. Een warme en sensuele geur. Ze hebben perfect de essentie van de Divine geur in een flesje gegoten. Sinds ik het parfum heb, heb ik het al iedere dag gedragen. Aan het einde van de werkdag ruik het parfum nog subtiel op mijn huid. Het ideale zomerparfum!

Ik heb het parfum al bij verschillende apothekers gespot. Rep je naar de dichtstbijzijnde  apotheek en haal voor 49.30 euro (50ml) dit parfum!

Written by Eva

5 thoughts on “Caudalie Parfum Divin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s