Rituals Lotus Secret ontspannende geurkaars

rituals lotus secret

 

Time to relax!

Niets zo gezellig als ’s avonds een kaarsje aansteken. Deze Lotus Secret mag je met zijn 290 gram gerust een kaars noemen šŸ˜‰ Ik haalde deze nog maar net boven en daar kwamen de huisgenoten al. Eerste reacties: ‘Mmm, heerlijk’ en ‘Steek die maar direct aan!’

rituals lotus secret (2)

 

Als je het deksel er af schuift krijg je deze prachtige bloem waarvan de kaars de stamper is. Mijn fantasie maakt weer overuren šŸ˜‰ Deze mooie verpakking krijgt van mij 10/10!

Wat zegt Rituals zelf:

– Een ontspannende geurkaars waar je 50 uur van kunt genieten.

– Verrijkt met rustgevende ingrediĆ«nten Yi Yi Ren en Witte Lotus.

– Brand deze kaars in je woon-, slaap- of badkamer om een bijzondere sfeer te creĆ«ren.

 

rituals lotus secret (3)Zelfs zonder hem aan te steken geeft de kaars al zijn heerlijk rustgevende geur af. Toch stop ik hem in z’n doosje als hij niet brandt omdat ik deze geur zo weinig mogelijk wil verspillen. De geur kan ik moeilijk omschrijven. Voor mij ruikt hij zacht en relaxerend. Een geur waar ik geen hoofdpijn van krijg. Ik ben daar heel gevoelig aan, dus voor mij een dikke plus. Het is een geur die je ook niet beu raakt na een paar uurtjes. Iedereen zou deze graag ruiken vermoed ik.

 

rituals lotus secret (4)

 

De kaars heeft nu een mooie plaats gekregen in de nis in onze gang. Na een stressvolle dag op het werk de voordeur openzwaaien was nog nooit zo aangenaam. Misschien dat ik hem eens tijdelijk verhuis naar de badkamer wanneer ik in bad zit. Wellness at home, meer moet dat niet zijn!

Voor 17.50 euro kan je jezelf of iemand anders een geweldig plezier doen met deze kaars. Ga hem zeker eens ruiken in de winkel!

Written by Eva

4 thoughts on “Rituals Lotus Secret ontspannende geurkaars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s