NEW Sunlight Sensation

sunlight

 

Sunlight…in de verte deed het een belletje rinkelen.Sunlight stelt zijn Sunlight Sensation gamma voor in een nieuw formaat (250ml). Op basis van frisse geuren tot verfijnde en subtiele parfums:

  • Citrus Bloesem & Pompelmoes
  • Verbena & Argan Olie
  • Viooltjes & Bosbess 

 

sunlight (3)

 

Yours truly kreeg 2 van de 3 geuren om uit te proberen. Eerst wat over de verpakking. Die ziet er fris en clean uit. Leuk met die afbeeldingen van de ingrediënten. Dat de dop onderaan de verpakking zit is super handig om de laatste restjes er makkelijk uit te krijgen.

 

sunlight (4)

 

Allebei de douchecrèmes zijn wit. De crème schuimt goed en droogt mijn huid niet uit. Het parfum blijft nog een uurtje of zo subtiel rond me hangen. Mijn favoriet van de twee is die met citrus en pompelmoes.

 

sunlight (2)

 

“De PH neutrale en huidvriendelijke formule van Sunlight bevat alleen essentiële ingrediënten, zonder parabenen noch kleurextracten, die de natuurlijke balans van de huid respecteren.”

 

Het nieuwe Sunlight Sensation gamma is beschikbaar aan de aanbevolen verkoopprijs €1,99 / stuk. De producten zijn beschikbaar in alle warenhuizen en drogisterijen. Zeer budgetvriendelijk hé?

Written by Eva

3 thoughts on “NEW Sunlight Sensation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s