Bourjois So Laque glossy and dissolvant

bourjois so laque glossy (4)

 

Ik testte met veel plezier enkele nieuwigheden van Bourjois!

 

bourjois so laque glossy (3)

 

Er komen enkele nieuwe So Laque Glossy tinten bij. Ik testte deze twee mooie kleuren. De lak zou dus een mooie glossy finish moeten hebben en zeer lang chipvrij blijven.

De lak heeft een aangename textuur. De lange, smalle borstels zijn makkelijk in gebruik. Na twee lagen heb je een perfecte dekking. Het resultaat is inderdaad mooi glanzend. Ik ben fan! De lak blijft drie dagen chipvrij.

 

bourjois so laque glossy (2)

 

Indispen-sable

Dit is voor velen, waaronder mezelf  een mooie nude kleur. In het echt is hij nog bleker. Zelf deed de kleur mij denken aan Baileys. Iets tussen beige en crèmekleur. Nooit gedacht dat ik voor zo’n kleur zou vallen.

 

bourjois so laque glossy

 

Pamplerousse

Deze kleur is iets helemaal anders. De vorige was een koele tint. Deze koraalkleur is dan weer warm. Echt een zomerkleurtje.

 

bourjois dissolvant

 

Grote liefde voor dit potje. Nagellakremoverpottekes zijn zo handig, snel en proper. Geen minutenlang gesukkel met watten, zilverpapier en aceton. Gewoon je vinger wat ronddraaien en klaar is kees. Deze heeft in de dop nog een gedeelte die je kan gebruiken voor je voeten. Hij verwijdert goed en mijn nagels en vingers zijn veel minder droog en beschadigd. De geur van rood fruit en vanille die achter blijft maakt het helemaal af!

Heb jij ook zo’n remover potje staan?

Written by Eva

6 thoughts on “Bourjois So Laque glossy and dissolvant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s