Alessandro Striplac

SAM_3625

Op de dag dat ik mijn HD brows kreeg, probeerde ik ook de Alessandro Striplac uit.

Ik draag altijd een kleurtje op mijn nagels. Daar gebruik ik nagellak voor. Het voordeel is dat het goedkoop en snel is. Het nadeel is dan weer dat je om de 3-5 dagen je nagels opnieuw moet lakken. Vroeger heb ik eens gelnagels gehad. Ik was dol op de glossy finish en het feit dat je dan zorgeloos 3 weken prachtige nagels hebt.  De toestand van je nagels na het verwijderen van de gel is dan weer heel wat minder…

alessandro

Striplac is het enige UV nagellak systeem dat tot tien dagen houdt en snel en eenvoudig aan te brengen is. Deze technologie, droog in 60 seconden, is zacht voor de natuurlijke nagels en zorgt voor mooi glanzend nagels, die perfect gelakt zijn. Dit nieuwe systeem van Alessandro is bovendien gemakkelijk te verwijderen dankzij het «peel-off» effect, zonder gebruik van oplosmiddelen of dissolvant.

SAM_3644

Ziehier mijn stompjes. Mijn nagels waren in korte tijd allemaal afgebroken of ingescheurd.

alessandro 2

De behandeling zelf gaat vrij snel. Ilse heeft eerst mijn nagels mooi rond gevijld. Daarna mocht ik een kleurtje kiezen. Uiteraard koos ik voor rood 😉 Een base coat, twee laagjes kleur en een top coat. Tussendoor je handen in de lamp steken en klaar!

striplac

Het resultaat is echt helemaal mijn ding. Zo’n glanzende, jelly look. Ik heb ook enorm veel positieve reacties gekregen van vrienden, familie en collega’s. Bij mij bleven ze ook nog eens super lang zitten. Na 3 weken heb ik ze uiteindelijk zelf verwijderd omwille van de uitgroei. DRIE WEKEN!! Even lang dus als gelnagels/gelish terwijl striplac veel beter is voor je nagels én goedkoper. Voor 25 euro heb ik 3 weken perfecte nagels gehad dankzij Ilse.

Het verwijderen ging ook perfect zoals het moest. Je kan de lak er gewoon afpellen. Echt grappig om te zien. Bij meerdere vingers kon ik de lak zelfs in één stuk verwijderen. Mijn nagels waren een beetje droog maar dat heb je altijd. Na wat olie er op gesmeerd te hebben zag je het bijna niet meer.

Er bestaat ook een kit voor thuis (99.95 euro) met een uv/led lamp, een kleurtje, de base/topcoat, een bokkepoot, een vijl en cleansing pads. Die staat nu hoog op mijn wishlist!

Heb jij al striplac geprobeerd?

Written by Eva

9 thoughts on “Alessandro Striplac

  1. This looks great! You probably know that my nails are super week so nail polish chips off very easily. I’ve wanted to try gel nail for so long though! 25 euros sound like a good price for a manicure that will last 3 weeks!

  2. Ik ben pas vorige zomer met de grote manicure trend de wondere wereld van de nagellakjes binnengerold, en heb hier nog geen ervaring mee.Een vriendin van mij plaats gellish nagels en heeft sinds kort ook deze striplac in haar aanbod dus misschien moet ik eens langsgaan. Het resultaat ziet er super mooi uit! xo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s