Bourjois Rouge Edition Velvet

bourjois rouge edition velvet

Bourjois lanceerde eerder deze maand de Rouge Edition Velvet lipsticks. 

Wat is het? Een ‘lipstick’ met pure pigmenten, fluweelextract, luchtige textuur, hydraterende oliën én een langdurig (mat) resultaat. We’ll see…

bourjois rouge edition velvet (2)

De verpakking vind ik heel praktisch. Je ziet meteen welke kleur je vast hebt en hoeveel product er nog in zit. Er hangt ook een sticker aan met de naam op. De schuine applicator maakt het aanbrengen makkelijk. Ze zien er echt heel sjiek uit vind ik.

bourjois rouge edition velvet (3)

Time for swatches. Links zie je Peach Club, rechts Personne ne rouge. Er zijn nog 6 andere kleuren verkrijgbaar. De lip lacquer (vind ik een betere naam voor dit product) smeert makkelijk uit en voelt aangenaam. Wat me wel meteen opvalt is de geur. Gewoonlijk heeft Bourjois leuke, fruitige geurtjes. Dit keer vind ik de geur wat minder.

bourjois rouge edition velvet swatch

Op de linkse foto is al meteen duidelijk dat een scrub op voorhand een must is. Alle matte lipproducten hebben de neiging om velletjes extra te benadrukken. Tijdens het aanbrengen voelt de velvet creamy en fluweelzacht. Zoals op de foto rechts ziet hij er in het begin ‘nat’ en glanzig uit. Daarna droogt hij mat op, zoals op de linkse foto. Over de houdbaarheid ben ik heel tevreden. Hij bleef heel lang zitten en overleefde zelfs een warme maaltijd!

De Rouge Edition Velvet lipsticks vind je  bij DI , Inno, Kruidvat, Ici Paris XL en zelfstandige parfumerien voor 13.99 euro.

Written by Eva

5 thoughts on “Bourjois Rouge Edition Velvet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s