HD brows

SAM_3614

Mijn wenkbrauwen waren al een paar weken niet meer wat ze moeten zijn. Ik speelde al een tijdje met de gedachte om ze door een professional te laten modelleren. Toen ik Hanne haar verslag zag over de HD brows wou ik dat ook wel eens proberen!

De HD brows of High Definition brows is een speciale techniek die in Londen ontstaan is. Ilse, de schoonheidsspecialiste, waar ik geweest ben heeft hiervoor cursus gevolgd in Londen. Zij is trouwens de enige in België die de ‘Master in HD’ heeft. Er komen zelfs mensen speciaal uit Nederland voor deze behandeling!

SAM_3620

Wat houden die HD brows nu precies in?

Eerst kleurde Ilse mijn wenkbrauwen bij. Zo vul je de gaatjes wat op. Op die manier worden de blonde haartjes ook zichtbaar gemaakt. Dat maakt het epileren makkelijker.

Daarna nam ze een touwtje om de juiste vorm te bepalen voor mijn wenkbrauwen. Ze mat langs mijn neusvleugels, mijn buitenste ooghoek, mijn iris…Tijdens die metingen zette ze met een potlood streepjes.

De volgende stap was het waxen met suiker. Voelt warm en plakkerig aan op de huid. De pijn viel heel goed mee. Het is een zeer korte pijn.

De wenkbrauwen kleuren bij een andere klant.

De ideale wenkbrauwvorm aan het bepalen bij een andere klant.

De weinige haartjes die toch nog blijven staan zijn bij het waxen worden met een pincet weggehaald.

De wenkbrauwharen worden getrimd als dat nodig is. Bij mij heeft ze dat gedaan.

Als laatste worden je wenkbrauwen nog wat ingekleurd met potlood of poeder voor een nog meer ‘defined’ look.

SAM_3457

SAM_3551-001

Enkele horror foto’s van de before 😉 Ik heb ze echt laten uitgroeien en weken niet meer geëpileerd. Allemaal omdat ik ze eens professioneel wou laten shapen. Dat moet je durven hé!

Toen Ilse alle stappen had doorlopen van het proces kwamen we aan de ontknoping. Net voor ze me de spiegel gaf flitsten enkele vragen door mijn hoofd zoals ‘zijn ze niet te donker’, ‘zijn ze niet te fijn’. Bij het zien van het resultaat zei ik spontaan WAUW! Ik voelde me precies een hollywoodster.

SAM_3650-001

SAM_3653-001

Het verschil is toch wel gigantisch 😮 In het echt zijn ze zelfs nog veel mooier. Ik ben dubbel en dik overtuigd en zou het aan al mijn vriendinnen en aan jullie aanraden!

Je kan dit dus laten doen bij Ilse D Esthetiek voor 45 euro. Voor een maandelijkse bijwerking betaal je 5 euro.

Wat vind jij van het resultaat?

Written by Eva

10 thoughts on “HD brows

  1. Whoaaa NICE BROWS! Soooo jealous! I’ve had my brows professionally shaped before, but to be honest with how sparse the hair is, there doesn’t seem to be much of a point. Yours on the other hand, look perfect!

  2. wauw heel erg mooi resultaat. ik heb van mezelf al goed gevormde wenkbrauwen en ik hou ze zelf nog bij dus bij mij zal het resultaat minimaal zijn. dan vind ik het wel een beetje teveel geld (en ik woon in Nederland) 😛

  3. Pingback: Alessandro Striplac | Beauties@Work

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s