Sally Hansen Get Juiced & Red-Handed

sally hansen complete salon manicure

Begin deze maand voegde Sally Hansen 7 nieuwe kleuren toe aan de complete salon manicure collectie.

Uit deze collectie heb ik al drie lakjes (hier te bekijken) waar ik zeer tevreden over ben. Toen ik de nieuwe kleuren zag begonnen mijn handen te jeuken 😉 Het duurde dan ook niet lang voor deze twee schatjes hun weg vonden naar mijn bureau.

De complete salon manicure lakjes behoren tot mijn all time favourites. Goede dekking, mooie glans, handig borsteltje, leuke namen, grote inhoud…Bij onderstaande lakjes was dit niet anders.

sally hansen get juiced

Dit is Get Juiced. Een beetje koraal, een beetje roze, een beetje oranje. Zodanig speciaal dat er niet echt een kleur op kan plakken. Op de foto valt het misschien niet meteen op maar het best een fel kleurtje. Zo ééntje die deze zomer perfect zal zijn bij een bruine huid, een lekkere cocktail en een zwembad…You get the picture 😉

sally hansen red-handed

Bij Red-Handed heb ik dan weer safe gespeeld. Ja, ik ben daar weer met rood nagellakje nummer 2548652. Ik kan er gewoon niet aan weerstaan. Als ik dan toch een argument mag geven: dit soort rood had ik nog niet. Dit rood is zo puur. De kleur van liefde, passie, glamour…Zo’n kleur waardoor je je op en top vrouw voelt.

Nu te vinden bij Planet Parfum voor 13.99 euro/stuk. Daarvoor krijg je een royale 14.7 ml en dagenlang nagelplezier! Welke van de twee zou jij dragen?

Written by Eva

11 thoughts on “Sally Hansen Get Juiced & Red-Handed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s