Catrice Absolute Nude eyeshadow palette

catrice absolute nude palette

Bijna anderhalve maand geleden kocht ik dit palette. Vorige week heb ik het dan eindelijk getest!

Het nude palette had ik al op veel andere blogs gezien. Ik vond het wel mooi maar ook niet wauw. Toch besloot ik die dag om het mee te nemen. De verpakking is mooi, de kleurtjes ook en de prijs valt goed mee. Why not?

catrice absolute nude palette (2)

Dit zijn de kleuren. 6 kleuren gaande van beige tot donkerbruin. Allemaal met shimmer. Hier lijkt het alsof de laatste twee kleuren dezelfde zijn. Gelukkig is dat niet zo.

catrice absolute nude palette (3)

Even op de hand geswatcht. De pigmentatie valt me een beetje tegen. Ik weet wel dat het budget make up is. Maar toch. Catrice heeft al betere kwaliteit afgeleverd.

catrice absolute nude palette (4)-001

Snel een ooglook proberen te maken. Die super nude geworden is. Op de shimmer na zou je niet zien dat ik oogschaduw aan heb.

De oogschaduw had wat last van fall out. Iets om rekening mee te houden. No way dat je deze kan aanbrengen na je foundation. De pigmentatie is ook niet echt dat. Vanaf dat je begint te blenden is de kleur precies weg. Ofwel ligt dat aan de kleuren die te goed op elkaar lijken. Het is wel een veilig palette. Met zo’n kleuren kan je niet echt fouten maken.

Ik heb mixed feelings bij dit palette. Zou jij er de 5 euro voor geven?

Written by Eva

16 thoughts on “Catrice Absolute Nude eyeshadow palette

  1. Ik gebruik deze palette wel vaak maar ook ik ben niet helemaal tevreden… De looks die je uiteindelijk kan maken zijn imo erg beperkt, op de huid lijken de kleuren op elkaar, ze verschillen gewoon niet genoeg van elkaar om op te vallen. Verder heb ik echt al meermaals gezucht en gevloekt omwille van de fall-out als ik weer eens in een hurry was… Nope, ik ben ook niet supertevreden met deze.. xoxo

  2. hmm ik vond dit pallet toch altijd wel fijn! ik had eigenlijk nooit echt fall out en kon er altijd een prima overdag lok mee maken. nu ik het oh naturel pallet heb van sleek licht hij toch wel een klein beetje te verfstoffen. al ben ik nog steeds erg fan van de highlighter!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s