Favourites of January

miss-pupa-lipstick

De Miss Pupa lipstick. Als ik hem op de normale manier op mijn lippen smeer is hij nogal fel. Nu stempel ik hem. Zo bekom ik een zacht roze die perfect past bij mijn everyday look.

SAM_3264

De Bourjois BB cream draag ik iedere dag. Ondertussen ben ik al begonnen aan de back up. Op de foto zie je het niet maar er zit een sponsje bij. Vroeger gebruikte ik dat nooit maar nu wel. Ik maak het vochtig en breng er de bb cream mee aan op mijn gezicht. Had ik dat maar eerder gedaan!

max-factor-clump-defy

De Max Factor clump defy is de beste mascara ever!!! Die gebruik ik ook iedere dag en zal ik trouw blijven gebruiken tot ik iets beters vind. Ergens heb ik al gelezen dat er een nieuwe versie komt die extra lengte geeft. Misschien wordt deze dan mijn nieuwe holy grail?

HPIM5975

De bronzer rechts op de foto gebruik ik ook iedere dag. Er zit al een serieuze pan in ondertussen. Ik gebruik hem enorm graag omdat hij echt bruin is. De meeste bronzers zijn nogal oranjeachtig. Deze dus totaal niet. En hij is Ā perfect mat. Ideaal om te shapen ook.

Wat zijn jouw favorieten van januari?

Written by Eva

12 thoughts on “Favourites of January

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s