Dr Hauschka blush trio (Spring 2014 ‘Chorus’ make-up collection)

dr hauschka blush trio

Binnen enkele weken ligt de nieuwe limited edition spring make-up van Dr Hauschka voor jullie klaar. Ik laat jullie kennis maken met het blush trio.

De Chorus make up collectie bestaat uit het blush trio, 2 duo eyeshadows, een kajal eyeliner, een lipstick en een lipgloss. Mijn aandacht werd getrokken door blush met z’n drie mooie kleuren. De verpakking mag er ook zijn.

dr hauschka blush trio (2)

Met deze blush kan je naar hartenlust experimenteren. Voor een naturelle look kan je de lichtroze kleur gebruiken. Een iets gewaagdere look maak je met de donkerroze kleur. De gouden tint lijkt me dan weer ideaal voor een avondje uit. Dit product is niet alleen mooi op de huid maar ook nog eens goed dankzij de verzorgende botanische extracten.

dr hauschka blush trio (3)

Hier zie je alledrie de kleuren: bovenaan Confident Berry, in het midden Ecstatic Pink en beneden Magic Sandstone. De pigmentatie van de blush is trouwens heel goed. Hij heeft ook de typische Dr Hauschka geur.

dr hauschka blush trio (4)

Hier draag ik de blush op de meest vanzelfsprekende manier, namelijk alle kleuren samen. Het poeder is heel aangenaam om mee te werken. Geen fall out en smelt mooi samen met de huid. De combinatie van matte en shimmer is heel mooi. Je ziet geen grove glitters maar een mooie glow. Hij is naar wens op te bouwen. Een aanrader!

Vanaf midden februari verkrijgbaar voor 23.95 euro.

Welke van de drie kleuren vind jij het mooist?

Written by Eva

13 thoughts on “Dr Hauschka blush trio (Spring 2014 ‘Chorus’ make-up collection)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s