Opgemaakt

SAM_3408

De afgelopen maand heb ik weer enkele producten opgemaakt die ik jullie vandaag laat zien.

SAM_3410

Weeral twee parfums opgemaakt. De nieuwe versie van Comme une evidence van Yves Rocher. Zoet parfum met een leuk flesje. De Honeymania eau de toilette van The Body Shop zou ik eerder als bloemig omschrijven. Nu ga ik toch wat opletten met mijn parfumgebruik want ik heb er nu nog maar 2. Help!

SAM_3413

Veel badplezier resulteert in opgemaakte douchegels en crèmes. Die met abrikozen en amandel van Le Petit Marseillais is inderdaad voedend voor mijn huid. Ideaal voor deze tijd van het jaar. De foams van Rituals zijn zo leuk. Hun geuren zijn ook altijd heerlijk. Deze T’ai chi vond ik heel relaxerend. It’s raining men van Lush is heel zoet van geur.

SAM_3415

De 3 in 1 gel cleanser van Une is één van mijn favorieten. Sowieso ben ik fan van gel cleansers. Deze heeft dan ook nog eens een oranje kleur en citrusgeur. De Ikari scrub is ook één van mijn favorieten. Aangename geur en niet te grof. De BB cream van Bourjois is mijn every day ‘foundation’. Enkele weken geleden kocht ik al de back-up.

Hoeveel parfums heb jij momenteel in voorraad?

Written by Eva

9 thoughts on “Opgemaakt

  1. You actually use up perfumes pretty fast! It takes me a LONG time to even finish a small bottle, but admittedly since I work form home, I don’t put on perfume on a daily basis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s