Pupa Princess collection LE Holiday 2013

SAM_3243

Voel je als een echte prinses dankzij de Pupa Princess Holiday collection!

Kerstmis ligt intussen achter ons maar de feestdagen zijn nog niet voorbij. Binnen enkele dagen vieren we oudejaar. Het ideale moment om wat holiday make-up boven te halen. De Princess collectie is zoals een echte prinses: lief en chique. Veel roze met een touch van goud. Ik toon jullie vandaag twee items uit de prachtige collectie.

SAM_3247

Als eerste de Shiny lip fluid. Een zeer luxueuze verpakking die zeker tot de mooiste in mijn stash behoort. Zelfs veel high end  merken hebben geen zo’n mooie verpakking. Well done Pupa! Het venstertje is zeer handig om te zien welke kleur er in zit en hoeveel er nog in zit. Dit is de kleur 001. Er zijn nog drie andere kleuren verkrijgbaar.

SAM_3249

De lipgloss heeft een sponsapplicator. Dat vind ik persoonlijk aangenamer dan een kwastje. De gloss heeft ook de typische vanillesuiker geur die alle Pupa lipglosses hebben. I love it! De textuur voelt absoluut niet plakkerig aan.

pupa princess

Links voor, rechts na.

Zoals je ziet een prachtig nude effect op mijn lippen. De pigmentatie is dik oké. Echt een lacquer effect. Qua houdbaarheid zit het ook snor. Na enkele uren en een warme maaltijd zat er nog altijd wat gloss op mijn lippen. Ik ben grote fan!

SAM_3253

Als tweede hebben we de lasting color glossy nail polish. Dit is de kleur Nude. Ook hier zijn er nog 3 andere kleuren. De nagellak zit in een schattig flesje. De kwast is lang en smal. Bij het lakken ondervond ik geen problemen. De textuur is redelijk vloeibaar.

SAM_3255

(Mama deed dienst als handmodel)

Bij nude lakjes vrees ik altijd voor de dekking. Dat was nergens voor nodig. Na  twee laagjes kreeg ik een perfecte dekking. De droogtijd was ook in orde. Als resultaat kreeg ik een lief roos kleurtje met een accent van zalmkleur. In de zomer zal deze lak zeker ook niet mis staan.

SAM_3245

Shiny Lip Fluid – 15 euro

Nail polish – 6.45 euro

Wat vind jij van de shiny lip fluid?

Written by Eva

11 thoughts on “Pupa Princess collection LE Holiday 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s