ELF shoplogje

elf cosmetics (4)

Een paar weken geleden liet ik me verleiden door de goedkope make-up van ELF.

Momenteel heb ik een zwak voor oogschaduw. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat 3 van de 4 producten die ik gekozen heb oogschaduw zijn. Ik besloot om kleuren te kiezen buiten mijn comfort zone. Paars neemt de bovenhand. Een kleur die ik om onverklaarbare reden altijd uit de weg ga. Nochtans schijnt het goed te staan met groene ogen.

elf cosmetics

Anyways, we beginnen met dit Studio Eye Enhancing palette voor bruine ogen. Die heb ik niet. How badass of me 😉 We zien twee bruintinten, een nude kleurtje, wit en twee maal paars. Het  palette kost 8 euro en bevat 7.2 g.

‘Shape uw blik en creëer glamour looks dankzij de zes unieke tinten! Een formule met veel pigment. Aan te brengen met droog kwastje voor een glanzend en transparant effect, met een vochtig kwastje voor meer glanseffect en een dekkende, longlasting make-up.’

elf cosmetics (6)

Deze swatches zijn gemaakt ZONDER primer. De pigmentatie van de bruintint springt er echt uit. Wow! De andere kleuren zijn op dat vlak ook niet mis. Het nudekleurtje en het lila vallen het minst op.

elf cosmetics (2)

Dit zijn twee single eyeshadows uit de Studio lijn: Amethyst en Raspberry Truffle. Deze kosten elk 4 euro en bevatten 2.75 gram.

‘De mooie zachte textuur mengt zich in de huid voor een levendige kleur die lang duurt. Handig en gemakkelijk aan te brengen, tot de gewenste intensiteit. Breng droog aan voor een meer subiele blik of nat voor een duurzame langere look.’

elf cosmetics (3)

Een zwarte eyeliner kon ik ook goed gebruiken. Mijn huidige heeft zijn beste tijd gehad. Deze crème eyeliner kost 4 euro en bevat 4.7 gram.

‘Met deze eyeliner trekt u moeiteloos gelijkmatige, strakke en precieze lijntjes. De formule is waterbestendig, loopt niet uit en blijft perfect zitten, ongeacht zweet, tranen of regen! (verkocht met kwastje).’

elf cosmetics (5)

Ook hier weer swatches ZONDER primer.

elf cosmetics (7)

Speciaal voor jullie nog snel een ooglook in elkaar geknutseld met de producten. Ik gebruikte de twee singles, de eyeliner en de lila en witte kleur uit het palette.

elf cosmetics (8)

De ene oogschaduw is al wat beter gepigmenteerd dan de ander maar de kwaliteit is wel oké voor de prijs. De oogschaduw heeft wat fall out maar niet dramatisch. De textuur is aangenaam en gebruiksvriendelijk. De eyeliner is zoals beloofd perfect waterproof en zelfs het kwastje die er bij zat werkte prima.

Wat vind jij van ELF?

Written by Eva

13 thoughts on “ELF shoplogje

  1. Oh you’ve got some fun stuff there! Purple works so well with your eye color! I have to look into that liner. Most gel liners perform the same on me, so I actually prefer to go budget 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s